Er du i gang med en konstruktør- eller produktionsteknologuddannelse og søger efter praktiksted?

Så har vi helt sikkert stedet til dig!


Hos Thisted Fjerritslev Cementvarefabrik samarbejder vi med de største entreprenører og har projekter rundt om i hele Danmark.
Vi vil gerne være en del af byggeriet, der tænker innovativt og bæredygtigt.

Vi var blandt andet en del af Ressourcerækkerne i København, hvor bæredygtighed og upcycling af byggematerialer har været en naturlig del af byggeriet.

Vi er også en del af Circle House projektet i Aarhus, som forventes at stå færdigt i 2023.
Det er verdens første projekt af sin art, hvor byggeriet kan skilles ad igen og de brugte elementer vil kunne genanvendes til et nyt formål - næsten uden at tabe værdi.


Det er projekter, der for os giver rigtig god mening at være en del af.
Måske giver det også mening for dig?

Bygningskonstruktør: Som praktikant hos os vil du følge en projektleder og få kendskab til alle byggeriets faser samt indsigt i byggeteknik, materialevalg og bæredygtighed.

Produktionsteknolog: Som praktikant hos os vil du få kendskab til hele processen bag det færdige produkt. Du vil være med hele vejen fra idéudvikling til kontruktion samt kvalitets- og miljøsikring.

Du vil også få erfaring med at bruge digitale værktøjer samt kompetencer i ledelse og koordination.
Vi forventer, at du ønsker at tage ansvar og være en aktiv medspiller samt bringe alle dine kompetencer i spil.

For hos os spiller praktikanter en vigtig rolle.
Hvis du kunne se dig selv i en moderne virksomhed i konstant udvikling, så kontakt Teknisk Chef Martin Smed Poulsen på tlf. 3067 3824 og hør om dine muligheder.

PS. Vi er løbende på jagt efter dygtige medarbejdere.
Så hvis det rigtige match er der, så kan du måske se frem til en fastansættelse efter endt uddannelse.

TCT på karrieremesse i Aalborg

TCT, Thisted Kommune og Thy Erhvervsforum var klar til at møde mange af disse studerende på karrieremesser i Aalborg den 28. og 29. september. Vores materiale er med i Aarhus den 13. oktober.

Vi vil gerne gøre opmærksom på de mange karrieremuligheder, vores område byder på.... Har du brug for at vide mere - så tag endelig kontakt til os... Der er dejligt i Thy - og vi har masser af karrieremuligheder.