Bolig-, industri- og erhvervsbyggeri

Elementleverancen udgør ofte en væsentlig del af nutidens byggeri, og for at opnå den helt rigtige løsning, kræver det et godt samspil mellem arkitekter, ingeniører og elementfabrikken. TCT har igennem en årrække leveret og monteret betonelementer til et stort antal forskellige byggerier og har stor erfaring med projektering af individuelle løsninger. TCT elementer skræddersyes til hvert enkelt byggeri og vi er fleksible og kan hurtigt omstille produktionen. Individuelle løsninger er mere reglen end undtagelsen.

TCT kan leverer og monterer stort set alle typer slapt armerede betonelementer og hvis kunden ønsker det, kan vi i samarbejde med vores underleverandører leverer den ”samlede elementpakke” hvor også evt. spændbetonen indgår. Det betyder at kunden kun har en kontaktperson til hele elementleverancen.

TCT har gennem tiden opført meget forskellige former for elementbyggeri. Vi har bl.a. leveret elementer til:

Sygehuse

Etageboliger

Butiksbyggeri

Institutionsbyggeri

Kraftvarmeværker

TCT har med sit store produktionsapparat, mulighed for at lave alt fra de små brystningselementer, til de helt store trykvægselementer, men også de mere komplekse løsninger som f.eks. krumme elementer indgår i vores sortiment.