Historie

Siden 1945 har Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S (herefter TCT), været leverandør til dansk byggeri. Navnet TCT stammer helt tilbage, fra da virksomheden startede op og gik under navnet Thisted Cementvarefabrik Torp. Torp var en betegnelse for området på Hundborgvej mod Sjørring, hvor virksomheden dengang lå placeret.

Firmaet har løbende udviklet varesortimentet. I dag kan vi tilbyde vore kunder en lang række produkter inden for beton. Vores primære leveranceområder er:

  • Bolig- & Industribyggeri
  • Landbrugsbyggeri
  • Entreprenør

Vi leverer betonelementer til bolig- og industribyggeri. Desuden er vi totalleverandør inden for landbruget med alt fra elementer, svine- og kvægspalter til specialløsninger i form af gulve til indretning af stalde.

Vores entreprenørafdeling er totalleverandør indenfor alt i EURO-rør, afløbssystemer, belægningssten, blokke, færdigbeton og mørtel mv. Vores entreprenørsalg fokuserer primært på salg til Nord- og Vestjylland.

Vi sætter en ære i at være tæt på vores kunder i alt hvad vi foretager os. Kunden skal opleve virksomheden som en professionel og engageret samarbejdspartner. Vi forventer, at alle medarbejdere gennem deres arbejde i virksomheden, lever op til dette.

For at kunne leve op til kundernes efterspørgsel og forventninger, har TCT gennemgået flere store udvidelser. Virksomheden råder i dag over 20.000 m2 under tag og lagerplads på 250.000 m2 på Stevnsvej i Thisted. Dertil kommer afdelingen i Fjerritslev, hvor vi producerer fliser og rør. I 2005 tilkøbte virksomheden Nykøbing Flise- og Mørtelfabrik A/S som i dag er en afdeling under TCT. Her produceres fliser og mørtel. 

I forhold til vores produkter og udviklingen af virksomheden er ingen opgave for stor og ingen for lille. Har opgaven kundemæssig interesse for os, ser vi en mulighed i et nyt produkt og er det økonomisk forsvarligt at arbejde videre med sagen, så er det virksomhedens holdning hele tiden at være udviklende og nyskabende i forhold til det marked, vi agerer på.

Medarbejderstaben i virksomheden anløber foråret 2023 ca. 220 medarbejdere fordelt på alle afdelinger.