TEKNISK ASSISTENT SØGES TIL THISTED-FJERRITSLEV CEMENTVAREFABRIK

Kan du skabe struktur og sammenhæng mellem projekter og indføre en systematisk tilgang til håndtering og løsning af opgaver? Så er det dig, vi søger til en spændende stilling som teknisk assistent.

Om stillingen
Som teknisk assistent vil du blive en del af en virksomhed, hvor der er fokus på professionalisme, proaktive løsninger og kundernes behov. Du vil blive en vigtig del af et team, hvor samarbejde og kvalitet er i fokus.

Dine opgaver som teknisk assistent vil være meget varierende, så du skal have et godt overblik og kunne strukturere og systematisere arbejdsopgaverne. Du vil få et tæt samarbejde med projektlederne, hvor du skal være med til at sikre, at alle opgaver løses inden for aftalt tid, og alle løse ender samles og dokumenteres.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indbefatte:

 • Mængdeopgørelser
 • Sikre bestilling af specialdele
 • Klargøre montagetegninger/-sæt
 • Supportere projektlederen (ad hoc-opgaver)
 • Tjekke skæringsdatoer, både eksternt og internt
 • Følge op på dokumenthåndtering
 • Være referent til møder

 

Kvalifikationer
Der er flere indgangsvinkler til stillingen, og du kan både være nyuddannet eller have nogle års erfaring. Du kan f.eks. være kontoruddannet med erfaring inden for beton og cement eller komme med en baggrund/uddannelse som teknisk assistent, teknisk designer eller blot komme med erfaring og viden fra beton/cementbranchen. Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til Navision og AutoCAD, men ikke et krav. Ligeledes en fordel hvis du har kendskab til Impact, Bluebeam og dokumenthåndtering.

Derudover er du:

 • Serviceminded og lydhør, og at du trives med en høj grad af selvstændighed, samtidig med at du er god til at samarbejde med kollegaer og kunder
 • God til at koordinere og kommunikere med kunder, samarbejdspartnere og kollegaer
 • Omhyggelig, struktureret og har en systematisk tilgang til dine opgaver
 • Ansvars- og kvalitetsbevidst og kan tage selvstændige beslutninger
 • Fleksibel og trives med en travl hverdag, hvor det er vigtigt at kunne prioritere effektivt og hurtigt skabe overblik over opgaver og deadlines
 • Øvet og fortrolig med brugen af Excel

 

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik tilbyder
En spændende stilling i en virksomhed i udvikling, hvor der er fokus på opgaveløsning og medarbejderudvikling. Atmosfæren og tonen er imødekommende og uformel, der er et godt arbejdsmiljø, og der samarbejdes på tværs af virksomheden. Dine kollegaer og din leder vil give dig en god sparring. I stillingen vil du få mulighed for masser af faglige udfordringer. Løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning og kontakt
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og skulle du have nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på +45 30 85 12 94.

Du søger stillingen ved at uploade dit CV og ansøgning via Søg stillingen nedenfor.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

 

Om Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S
Siden 1945 har Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S (herefter TCT), været leverandør til dansk byggeri. Vi leverer betonelementer til bolig- og industribyggeri. Desuden er vi totalleverandør inden for landbruget med alt fra elementer, svine- og kvægspalter til specialløsninger i form af gulve til indretning af stalde.

Vores entreprenørafdeling er totalleverandør indenfor alt i EURO-rør, afløbssystemer, belægningssten, blokke, færdigbeton og mørtel mv. Vores entreprenørsalg fokuserer primært på salg til Nord- og Vestjylland.

Vi sætter en ære i at være tæt på vores kunder i alt hvad vi foretager os. Kunden skal opleve virksomheden som en professionel og engageret samarbejdspartner. Vi forventer, at alle medarbejdere gennem deres arbejde i virksomheden, lever op til dette.

For at kunne leve op til kundernes efterspørgsel og forventninger, har TCT gennemgået flere store udvidelser. Virksomheden råder i dag over 20.000 m2 under tag og lagerplads på 250.000 m2 på Stevnsvej i Thisted. Dertil kommer afdelingen i Fjerritslev, hvor vi producerer fliser og rør. I 2005 tilkøbte virksomheden Nykøbing Flise- og Mørtelfabrik A/S som i dag er en afdeling under TCT. Her produceres fliser og mørtel.

Medarbejderstaben i virksomheden anløber foråret 2020 ca. 220 medarbejdere fordelt på alle afdelinger.

Søg stillingen