Betonelementer - et naturligt, fleksibelt og bæredygtigt valg

TCT betonelementer har mange fordele. Derfor anvendes betonelementerne til mange forskellige bygningstyper, lige fra landbrugs- og erhvervsbyggeri til kontor- og institutionsbyggeri samt boligbyggeri.

Stor styrke og fleksibilitet

Facadeelementerne fremstilles med en bærende bagmur af beton - og med en frilagt eller glat forplade. TCT Facader er ensartede og målfaste elementer i høj kvalitet i valgfrie dimensioner. TCT producerer alt lige fra helt små betonelementer til betonelementer i dimensionerne 3.000x15.000mm, og står klar til at levere betonelementer i præcis de demensioner der efterspørges.

TCT Facader kan bestilles som massive betonelementer og som sandwichelementer med stor isoleringsværdi. Sandwichelementerne leveres med færdig,

udvendig overflade og en indvendig overflade, klar til maler. Udsparinger for fx. vinduer, døre og ventilation samt indstøbning af el-dåser, forankringsskinner m.v. leveres efter ønske.

Frihed til at vælge

TCT Facader skræddersyes til hvert enkelt byggeri. Vi er fleksible og kan hurtigt omstille produktionen. Individuelle løsninger er mere reglen end undtagelsen. TCT Facader giver derfor stor frihed, når der skal udtænkes løsninger, som lever op til dine ønsker.

Økonomisk fordel

Et fleksibelt og rationelt produktionsanlæg gør os i stand til at levere skræddersyede betonelementer til yderst konkurrencedygtige priser - både til store og til små byggerier.
Den korte byggetid med egne, erfarne montører er yderligere med til at gøre TCT Facader til en økonomisk fordelagtig løsning.

Stort udvalg af overflader

Vælg mellem forskellige, udvendige overfladeløsninger - fra glat eller kostet betonelementer til forskellige typer frilagt stenmateriale. Det giver også et flot resultat at kombinere glat og frilagt. Valget er dit.

Ingen vedligeholdelse

TCT Facader er stærke løsninger, bl.a. baseret på årelang erfaring og en omfattende knowhow. Med TCT Facader er det nye byggeri klædt på til hårdt vejr og barske påvirkninger mange år frem i tiden og betonelementernes stenhårde overflade er nærmest uforgængelig og kræver normalt ingen vedligeholdelse.